Tranceformatie Traject

START FEBRUARI 2022

in 6 maanden unlock je jouw potentie en het leven waar je voor geboren bent!

Manifesteer een leven volledig in alignment met je dromen.
Wensen en verlangen maken plaats voor intenties, inspired action, liefdevolle en evenwichtige emoties om je dromen in gang te zetten. Alles wordt gedaan vanuit liefde, met behulp van de meest vooruitstrevende manieren van creëren door middel van gedachten, vibratie,  emotie en de kracht van je onderbewustzijn.

Wanneer een vrouw zich aansluit bij het Tranceformatie Traject, opent zij haar kracht om haar beste leven te leiden.
Gedachten blijven niet langer in dromen, maar manifesteren zich om in haar fysieke werkelijkheid te zijn. Ze is een kracht van licht, niet te stoppen, vastbesloten en levendig. Ze aarzelt niet, omdat ze zeker is van haar resultaat en weet dat elke actie op haar pad naar haar verlangen is.
Als ze eenmaal haar doelen bereikt heeft, leeft ze in evenwicht, evolueert ze en omarmt ze het volgende niveau van haar droomleven.

Welkom bij het Tranceformatie Traject

Voor wie?

Voor bewuste en ambitieuze vrouwen die weten dat ze voor meer zijn geboren en klaar zijn voor de volgende stap.

 • Je weet dat je meer uit het leven kunt halen.
 • Je bent klaar om (familie)patronen te doorbreken.
 • Je bent er klaar voor om trauma’s los te laten
 • Je wilt meer genieten, meer vrije tijd, meer geld, wellicht een andere baan, maar je mist concrete tools om dit te bereiken.
 • Je hebt al allerlei cursussen gevolgd en wellicht zelfs al een coach gehad, maar door de overload aan informatie zit je alsnog niet op dat Next level niveau waar jij hoort.
 • je bent al bezig  met persoonlijke ontwikkeling en mindsetwerk en bent klaar om een laagje dieper te gaan
 • je bent er klaar voor om je expertstatus te ownen in je business of helemaal jezelf te zijn op de werkvloer. Kortom zelfvertrouwen 2.0
 • je loopt soms tegen een onzichtbaar plafond aan en kan je vinger er niet op leggen waar dat door komt
 • je hebt mega veel waarde  te delen, maar omdat je zoveel geeft is de balans soms ver te zoeken en gaat dit ten koste van jouw vrijheid. Je vindt het lastig om de rust te pakken voor jezelf.

Een enkeltje droomleven a.u.b.

Wellicht ben je pas net in aanraking gekomen met het woord ‘manifesteren’ of zit je al een tijdje in de persoonlijke ontwikkelings bubbel. Je ziet om je heen hoe andere vrouwen hun droomleven creëren door manifestatie technieken toe te passen en je denkt ‘DIT IS HET!’
Vol goede moed ga je aan de slag.

Totdat je al enige tijd bezig bent en je begint te twijfelen. Je zit in een aantal Facebookgroepen, waar het ene na het andere succesverhaal voorbij komt. En je begint jezelf af te vragen: ‘Waarom behaal ik geen resultaten?’ ‘ Waarom leef ik nog steeds niet vanuit flow?’ 

Je begon deze hele zoektocht, omdat je meer vanuit flow wilde leven. Maar eigenlijk voel je je veel te vaak overprikkeld en niet goed genoeg, waardoor je je emoties moeilijk in toom kunt houden. Het lijkt wel of onbewuste patronen en overtuigingen jouw in hun greep houden.

#help

Je download allerlei gratis content en je woont de ene na de andere gratis Webinar bij. Echter beschik je nu over zoveel verschillende informatie bronnen, dat je niet weet waar je moet beginnen. Met alle gevolgen van dien..
je stagneert

Wat anderen zeggen over mijn diensten (2)

Er is hoop!

Ik heb namelijk ontdekt dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Een aantal jaar geleden zat ik precies in hetzelfde schuitje.
Ik wilde alles perfect doen, net als anderen. Ik wilde ook een leven creëren dat in overeenstemming was met mijn dromen. Ondertussen kregen mensen buitengewone resultaten, maar bleven de resultaten bij mij uit. Ik begon mezelf vragen te stellen zoals:

Hoe kan ik zulke buitengewone resultaten krijgen in een korte tijd?
Hoe werkt dit alles, is er een bepaalde methode voor?
Wat zijn universele wetten?
Ik wil meer uit het leven halen, wat moet ik weten om mijn droomleven te manifesteren?
Alles lijkt zo spiriwiri, maar zit er ook wetenschap achter?

En dus heb ik me in de jaren die volgden volledig toegelegd op het leren van alles wat ik kon m.b.t. manifestatie, mindset en ons onderbewustzijn.

Ik werd een soort menselijk proefkonijn op het toepassen van mindset shifts, rituelen, tools – wat ik ook maar in mijn handen kon krijgen!
Wat er uiteindelijk gebeurde was ongelooflijk.. Ik manifesteerde in korte tijd ALLES wat op mijn visionboard stond. (geld, werk, loonsverhogingen, een relatie, een koopwoning en een zwangerschap)

Ik leerde dat er ook een wetenschap achter dit alles zit, en dat het manifestatieproces helemaal niet alleen maar spiriwiri is. Er zijn namelijk steeds meer onderzoeken gedaan naar de kracht van je onderbewustzijn en hoe jij je realiteit kunt creëren door je brein slim in te zetten.

MAAR – wat voor mij ontbrak was één plek waar ik alles kon leren. Een duidelijke roadmap van HIER >> DROOMLEVEN. Een plek waar de wetenschappelijke kennis, de meest efficiënte en effectiefste oefeningen en de JUISTE manifestatie tools voor het creëren van je droomleven bij elkaar komen. Een plek waar werken aan het onderbewuste gecombineerd werd met de mindset en manifestatie technieken die ik zocht.
Ik ontdekte namelijk door de jaren heen dat blokkades en belemmerende patronen terug blijven komen, wanneer je ze niet bij de wortel aanpakt. 

Het Tranceformatie Traject is deze plek. Alle belangrijke tools, geheimen en processen die mij ertoe gebracht hebben mijn droomleven te manifesteren, vind je hier samengebracht tot een roadmap. Tot op de dag van vandaag blijf ik de methoden en de principes die hier voorbij komen gebruiken om mijn Next Level Self  te blijven manifesteren!

En het mooie is..  jij hebt hier nu toegang toe! 

Merisa is mijn naam!

Ik help ambitieuze vrouwen hun mindset te veranderen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun potentieel te ontplooien om hun levens doelen te bereiken en zo hun droomleven te creëren!

Ik vervang dat negatieve stemmetje door empowerment en optimisme. Met een gezonde mentaliteit kunnen vrouwen de door hen gewenste overvloed aantrekken.

Mijn innerlijke reis begon ruim 10 jaar geleden na een donkere periode in mijn leven, waarin ik mijn gevoelens en gedachten op alle mogelijke manieren probeerde te verdoven. 
Na een diep inzicht, wist ik mijn mindset te shiften en stapte ik uit de slachtofferrol.  Ik manifesteerde in korte tijd mijn mooiste business, een droomrelatie en een koopwoning.
Ik nam leiderschap over mijn leven, volgde diverse opleidingen om mijzelf te ontwikkelen en vond in hypnotherapie en breathwork de ultieme combinatie voor innerlijke groei. 

 1. Ik verdiepte mij volledig in mindset, het onderbewuste en manifestatie en volgde diverse (coach) opleidingen en trainingen.
 2. Ik verwijderde mijn beperkende overtuigingen, kreeg controle over mijn emoties en transformeerde mijn denkwijze.
 3. Ik leerde eindelijk hoe ik buiten mijn comfortzone kon treden en ik heb mijn zelfvertrouwen kunnen vergroten.
 4. Door mijn reis te delen, ontdekte ik mijn purpose en maakte ik een carrière switch. Ik kon nu volledig leven volgens mijn eigen waarden.
 5. 2020 en 2021 waren voor mij een geweldig jaren, waarin ik o.a. geld manifesteerde, een koophuis en een zwangerschap.

#fastforward

Hoe zou je leven eruit zien..

als je kon leven en/of ondernemen vanuit flow

als je altijd vertrouwen in jezelf had

als je overzicht en focus had en op die manier jouw rol in de wereld kon vervullen?

Visualiseer je even mee?

Binnen 6 maanden doorloop jij een roadmap, waarbij we jouw volledige potentie ontgrendelen. Waar andere programma’s alleen werken aan onze bewuste mind, gaan wij juist aan de slag met ons onderbewuste. Hierdoor kun jij gaan bouwen aan het droomleven dat jij graag wilt creëren en kun jij ECHT resultaten boeken. Jij kunt een leven gaan creëren waarin je minder hard hoeft te werken, maar meer leeft vanuit flow. Een leven, waarin jij de baas bent over je emoties en jij gemotiveerd bent om iedere keer een stapje verder te gaan. Een leven waarin je genoeg energie overhoudt om te genieten van alle leuke dingen.

Tranceformatie Traject

Stel je eens voor dat.. 

 • je meer rust, focus en innerlijke kalmte ervaart in je lijf, emoties en gedachten
 • je een balans hebt gevonden in je leven en deze weet te behouden
 • je inzichten in jezelf hebt gekregen en weet hoe je met jezelf en je energie mag omgaan.
 • jij je leven naar een hoger level tilt
 • je loskomt van oude patronen en overtuigingen
 • je weet welke richting je op wilt
 • je weet hoe jij jezelf hebt gesaboteerd in het verleden en hoe oude (familie)patronen jou in de weg zitten.
 • je in contact staat met je gevoel en minder leeft op ‘verstand’
 • jij je ultieme geluk achterna gaat vol vertrouwen

Het programma

manifestatie + breathwork + hypnotherapie + trauma healing

Wie ben jij werkelijk? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Wat maakt jou uniek? 
Human Design gaat ervan uit dat je grenzen en mogelijkheden al vastliggen bij de geboorte. Dit alles staat geschreven in jouw unieke blauwdruk. Je kunt het zien als een handleiding voor het leven.
Gedurende dit halfjaar programma, duiken we in jouw Human Design chart en experimenteer je met diverse aspecten vanuit Human Design, zodat je nog meer vanuit Aligment kunt gaan leven. (+ ondernemen)

Wat blijft er over als je alle aangeleerde laagjes van onzekerheid, angst, twijfel etc. afpelt? Wie of wat zit er onder trauma?
Welke gebeurtenissen zitten er opgeslagen in jouw lichaam en mag je nu liefdevol loslaten?

Tijdens dit halfjaar programma pellen we de laagjes 1 voor 1 af en krijg je o.a. twee Body Remembers Trauma Therapy sessies tijdens de LIVE dagen.

Het is een krachtige methode om los te laten, inzichten te krijgen, te ontwaken, om te helen en om te worden wie je eigenlijk bent. 

Gedurende ons leven worden we constant bloot gesteld aan grote en kleine trauma’s . Al deze schokken worden opgeslagen in ons zenuwstelsel. Wat de bewuste mind vergeet, heeft het lichaam onthouden. Alleen door de blokkades echt bij de wortel aan te pakken, kun je echte vrijheid en rijkdom ervaren op alle gebieden van je leven.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer zielen hoe meer kennis en magie. De kracht van een Mastermind groep is al eeuwen bekend. Er ontstaat magie, wanneer gelijkgestemden samenkomen en zich focussen op een intentie. 
Tijdens dit halfjaar programma, krijg je naast groepssessies en masterclasses daarom ook Mastermind momenten. 
Leun op elkaar en steun elkaar! Hoe fijn is het als jij met een issue zit op persoonlijk vlak of in je business en je hebt nog 5 of 6  andere zielen die met je meevoelen en denken. De mooiste ideeën, inzichten en vriendschappen ontstaan in een Mastermind.

Omdat je een halfjaar intensief aan de slag gaat met een intieme groep, zul je lief en leed met elkaar delen. Je kunt op elkaar bouwen en gebruik maken van elkaars netwerk.

Tijdens de HypnoBreath sessies ga jij ervaren wat de kracht is van hypnotherapie en breathwork. Je zult je mooiste leven en versie gaan belichamen tijdens de sessies, waardoor je vol vertrouwen de juiste actiestappen kunt gaan zetten.

BREATHWORK 
Door gecontroleerd te ademhalen zullen onderdrukte emoties en gestagneerde energie uit de mind en het lichaam verwijderd worden en kun je verbinding maken met een dieper bewustzijn. Je ervaart hierdoor helderheid en krijgt inzichten in je vraagstukken. Breathwork transformeert, geneest en ontwaakt.

HYPNOTHERAPIE is een techniek waarbij we in een diepe, ontspannen staat door dringen tot het onderbewustzijn: de bron van motivaties, gewoonten, gedrag, attitudes, zelfpraat en emoties.

Door geleide hypnose in een trance-achtige staat, zijn we in staat om de aandacht naar binnen te richten en de natuurlijke bronnen binnen in te gebruiken om verouderde en belemmerende overtuigingen te vervangen voor gewenst gedrag! 

Dit krijg je..

 • Human Design Deep Dive reading

 • Kick-off sessie met de groep

 • 5 x Masterclasses + HypnoBreath sessies

  (thema’s: vertrouwen & intuïtie, shadow work, loslaten, ontvangen en zelfhypnose)

 • 4x Mastermind sessies

 • 2x LIVE retreat dag

 • 4x online 1:1 coaching (gesprekken of hypnotherapie)

 • Deep Dive oefeningen

 • tussentijds support via de groep chat

 • 1x onbetaalbare, hechte groep van gelijkgestemden.

  * alle sessies zullen via Zoom plaatsvinden en worden opgenomen m.u.v. de twee LIVE dagen.  Ik vind het belangrijk dat iedereen actief deelneemt aan de live & online sessies. De sessie dagen zijn daarom afgestemd op de groep.

 • Online kick-off sessie met de groep

 • Human Design reading 1:1

  (al eerder een sessie gehad? We gaan dan een laagje dieper: voeding of business bijvoorbeeld)

 • Masterclass &  HypnoBreath sessie groep

 • LIVE dag thema: rijkdom
  o.a. soundhealing en Body Remembers Trauma Therapy
 • online 1:1 coach sessie
 • online Mastermind sessie
 • online Masterclass +  HypnoBreath sessie groep
 • online 1:1 coach sessie
 • online Mastermind sessie
 • online Masterclass +  HypnoBreath sessie groep
 • online 1:1 coach sessie
 • online Mastermind sessie
 • online Masterclass +  HypnoBreath sessie groep
 • online 1:1 coach sessie
 • online Mastermind sessie
 • LIVE dag o.a. met breathwork, soundhealing, Body Remembers Trauma Therapy
 • online Masterclass +  HypnoBreath sessie groep
 • afsluitende online 1:1 evaluatie sessie

Tranceformatie Traject 


X
6 maanden persoonlijke transformatie
X masterclasses, HypnoBreath sessies, oefeningen, worksheets, meditatie &  hypnoses
X mastermind met like minded vrouwen om elkaar te inspireren en elkaar te steunen.
X 24/7 support in de besloten community 
X manifestatie & het onderbewuste
X duidelijke roadmap, heldere actiestappen

Dit programma is voor jou


als jij in een half jaar een transformatie wilt ondergaan
 als jij ambitieus bent op persoonlijk en/of zakelijk gebied
al ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, maar soms tegen een onzichtbaar plafond stuit
als jij er klaar voor bent om onbewuste blokkades en belemmerende patronen bij de wortel aan te pakken 
 klaar bent om actie te ondernemen en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven
als jij SNEL resultaten wilt zien
als je wilt leven vanuit flow
als je de essentials wilt leren op het gebied van werken met je onderbewustzijn, mindset en manifestatie 
als je toe bent aan overzicht, balans en focus
als je minder hard wilt werken en meer wilt genieten
als je (meer) vertrouwen in jezelf wilt krijgen
als je jouw volledige potentieel wilt ontgrendelen
als je wilt leven vanuit overvloed

Dit programma is NIET voor jou


X
 als jij in de slachtofferrol wilt blijven hangen
X  als je nog nooit gehoord hebt van de wet van aantrekking
X als jij nog nooit gemediteerd hebt
X als jij je emoties niet onder controle wilt krijgen
X als je overprikkeld wilt zijn
X als je het prima vindt om je onzeker te blijven voelen
X als je er niet aan toe bent om de beste versie van jezelf te worden
X als jij verwacht dat ik alle antwoorden op een dienblad presenteer, omdat je niet voor 100% committed bent om het werk zelf te doen.
X als jij liever blijft leven vanuit schaarste i.p.v. in overvloed
X als jij niet open staat voor mindsetwerk, werken met het onderbewuste en manifestatie.

Ik heb het coachtraject als heel erg prettig ervaren! Vooral de duur en de frequentie was fijn. Ik sta absoluut zelfverzekerder in het leven en in mn vel vergeleken met voor het traject. Je wist me vaak te spiegelen in bepaalde belemmerende gedachten/uitspraken die me klein hielden. Dat maakte mij er ook bewust van, en zo kon ik ze meer loslaten.

Een paar concrete resultaten na het traject
– Ik voel me zelfverzekerd, en geniet van het meer ruimte innemen voor mezelf
– Ik hou gemakkelijker de regie, over mn leven, en ook in sociale context. Ik neem de leiding op een constructieve en liefdevolle manier.
-Ik heb een nieuwe job mogelijkheid kunnen aantrekken. – Ik heb een punt gezet achter een job die niet meer aligned voelde.
– Ik voel me veel meer verbonden met m’n Next Level Self, en zie wat zij nodig heeft en wat zij wilt. Ik ben steeds meer haar.
– Ik kan beter intappen op m’n intuitie, en weet vanuit daar beslissingen te maken. 

DELIA N.

Voor de coaching was ik helemaal niet bezig met de wet van de aantrekkingskracht. Nu pas ik het de hele tijd toe in mijn leven en besef ik ook dat ik het eigenlijk al onbewust al langer deed. Nu ik het bewust toepas merk ik ook het verschil tegenover vroeger. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik durf verdere stappen te zetten voor mijn zaak en geef deze energie ook door aan anderen.

Merisa heeft me heel goed geholpen met het inzicht geven dat ik mezelf waard ben. Dat ik moet geloven in mezelf. Dat als je iets wil er ook in moet geloven. Niemand anders maar jezelf kan ervoor zorgen dat je succesvol bent en dat heeft zij mij geleerd. Ik heb nog een hele weg te gaan, maar dankzij haar weet ik dat ik het ook ga halen en meer zelfs.

NATHALIE MARTEAUX

Ik kan amper bijhouden wat ik allemaal gemanifesteerd heb sinds money mindset, ons gesprek en Human Design. Dankbaar voor <3

JESSIE HELMOND

Er is meer..

Betaal in 1 termijn  en ontvang een dikke BONUS

BONUS 1

Ga mee met de handlezing workshop van een gastexpert op locatie tijdens het traject.
(t.w.v. 135,-) inclusief handafdruk 

BONUS 2

Krijg GRATIS toegang tot al mijn online diensten buiten het Tranceformatie Traject. (Online groepssessies, workshops en cursussen. m.u.v. samenwerkingen en live events buiten het Tranceformatie Traject)

BONUS 3

Krijg onbeperkt toegang tot de BONUS BAG:

1

Manifestatie The Basics.

In deze masterclass leer je alles over de basis van het manifestatie proces.

2

Money Mindset Bundel

Bestaande uit een Money Mindset Masterclass, een Money Mindset Werkboek incl. dagboek en een sheet met mijn favoriete Money Mindset Affirmaties

3

Human Design Bundel

Bestaande uit 2 masterclasses; HD the Basics en HD & Overvloed. Leer hoe je meer rijkdom/overvloed kunt creëren per energie type.

4

Manifestatie Planner

De manifestatie planner heeft 79 pagina’s vol oefeningen gericht op groei. 

5

Succes masterclass & Hypnose

Bekijk de Masterclass om meer succes aan te trekken en doe mee met de Succes hypnose.

100 % (1)

Heb jij 100% verantwoordelijkheid genomen? Was je aanwezig bij alle sessies? Kun jij bewijzen dat je alle oefeningen (consequent) hebt gedaan, maar heb je 2 maanden na de start van het traject  nog steeds geen waarde uit het programma gehaald? Stuur dan een mailtje en je ontvangt je geld terug.

” De combinatie van breathwork en hypnose zorgt ervoor dat je net dat laagje dieper kunt gaan. Zodat ik mijn overtuigingen echt kon transformeren. Ze heeft een hele fijne stem en bied een veilige plek waardoor ik mij durfde te openen voor mijn onbewuste.
Voor iedereen die graag overtuigingen wil shiften is dit dus een dikke aanrader! “

Eefke Rienstra

Ik kwam bij Merisa met het verlangen meer innerlijke rust te ervaren waardoor ik met meer zelfvertrouwen kan bouwen aan mijn bedrijf. Dankzij de hypnobreath sessie heb ik heel helder gekregen wat ik nodig heb om daar te komen. Daarnaast was het stuk ademwerk heel fijn om gedachten los te krijgen en voelde ik me na de sessie mentaal zoveel lichter.
Ik wil dit, en Merisa in het bijzonder, eigenlijk aan iedereen aanbevelen die met persoonlijke groei bezig is en zichzelf beter wil leren kennen. Of je nou wel of geen business hebt, dit is zo een mooie manier om jezelf te ontmoeten.

TESSA KAMP

” Ik vond de hypnose ook erg bijzonder. Ik heb oude (niet door mijzelf gevormde) patronen ontdekt en ander gedrag ervoor in de plaats gezet.  Ook het besef dat het in mijzelf zit dus ook na de sessie voldoende bagage om op eigen houtje verder te gaan. “

T.

” Ik heb heel veel aan elke workshop & coach-sessie die ik bij Merisa heb gevolgd! Ze gaat op een erg liefdevolle en toegankelijke wijze direct naar de kern. De combinatie van diepgang, spiritualiteit en praktisch & efficient stappen maken trekken mij erg aan. Heel fijn & waardevol, dankjewel Merisa!

JOSJE HELMOND

” Ik heb in een maand tijd stappen gemaakt, die ik anders niet zo snel had gemaakt. Dankzij Merisa haar duwtje in de rug en het gevoel van vertrouwen wat ze mij gaf is me dat toch gelukt. Merisa kan door haar manier van coachen precies de juiste snaar raken, waardoor je gelijk shifts maakt. Ik ben zo gewoon veel meer van angst in vertrouwen gekomen. Ze is verder goed bereikbaar en ook tussendoor kon ik mijn vragen nog aan haar stellen. “

ANGELIQUE STEEN

Ik kan amper bijhouden wat ik allemaal gemanifesteerd heb sinds money mindset, ons gesprek en Human Design. Dankbaar voor <3

JESSIE HELMOND

Wauw amazing! Nog nooit zo’n duidelijke, overzichtelijke en concrete tips gekregen over de LOA! <3 Dit was waar ik naar op zoek was de laatste tijd. Ik kan het nu met nog meer vertrouwen gaan toepassen.

JANNEKE

Betaal in 3 termijnen

344 per maand (3x)
 • 6 maanden intensieve coaching
 • betalen in 3 termijnen
 • toegang tot de Bonus Bag
 • gratis toegang tot overige online diensten

Betaal in 1 termijn

997 Eenmalig
 • krijg korting op de investering
 • 6 maanden intensieve coaching
 • toegang tot de Bonus Bag
 • workshopdag Handlezen
 • gratis toegang tot overige online diensten

Bij aankoop ga je akkoord met DEZE algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
Om de kwaliteit van het programma te waarborgen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar

Werk je liever alleen 1:1? Stuur dan een mail naar hello@merisag.com voor een speciaal aanbod of boek hieronder een match call

Vraagje..

Investeren is altijd spannend! I feel you. Investeren in jezelf is jezelf op nummer 1 zetten. Van jezelf een prioriteit maken en laat dat nou net zijn waar dit traject om draait. Jij wilt het beste uit jezelf en het leven halen (anders was je denk ik niet tot hier gekomen). Vraag jezelf eens af wat er volgens jou in een programma aanwezig zijn 
om dit voor jou de moeite waard te maken? De moeite waard om te investeren. Dit kun jij alleen zelf beantwoorden. 
Ik begrijp dat het een enge investering is.   
Maar vraag jezelf eens af: Wanneer ben ik het WEL waard om in mezelf te investeren?

Zie dit programma ook echt als investering in je groei, want wanneer jij de stappen volgt en blijft volgen, zul je echt een magneet worden voor succes. En bij succes hoort ook overvloed in de vorm van geld. Op deze manier kun je de investering uiteindelijk weer terug ontvangen.

Mocht je het bedrag te groot vinden om in 1 keer te voldoen, is er altijd een optie om te betalen in meerdere termijnen.

Dit traject is geschikt voor bewuste, ambitieuze vrouwen en bewuste ondernemers die weten dat ze voor meer zijn geboren en klaar zijn voor de volgende stap. Dit is geen makkelijk programma. Er wordt inzet gevraagd en motivatie. Je zult soms tegen blokkades aanlopen, die je liever uit de weg wilt gaan. HIER zit echter de groei en hier willen we doorheen. Zolang jij bereid bent om het werk te doen en 100% verantwoordelijkheid wilt nemen, is dit programma voor jou.

De eerste LIVE ronde  start in de week van 21 februari 2022.  Zodra je je hebt aangemeld ontvang je binnen 48 uur  de eerste voorbereidende oefening!

De masterclass + HypnoBreath sessies duren samen 120 minuten. De 1:1 coach sessies duren 60 minuten en de Mastermind sessies 90 minuten. Voor de LIVE dagen mag je de hele dag vrijhouden.

Je krijgt beiden! Je ontvangt sessies in de groep, maar krijgt ook 1:1 coaching om nog dieper te gaan op jouw individuele thema’s

Alle gezamenlijke sessies vinden plaats op dagen en tijden in overleg met de groep. Commitment vind ik belangrijk en aangezien dit een intieme groep wordt, verwacht ik van iedereen dat zij hun best doen om er LIVE bij te zijn. Mocht je een enkele sessie missen, kun je altijd de REPLAY bekijken.

De locatie en data van de LIVE dagen staan nog niet vast. Ik zorg er in ieder geval altijd voor dat de locatie goed bereikbaar is per auto en OV.

Als je te druk bent, maar je nog steeds aan het kijken bent naar andere programma’s en cursussen.. klopt er iets niet! Wanneer jij ondanks je andere programma’s of coaches nog steeds niet leeft volgens jouw Next Level Self, investeer je je tijd niet op de juiste manier.

Het Tranceformatie Traject zal je helpen om je  persoonlijke energie te managen en efficiënt in te zetten in jouw zoektocht naar je beste leven – wat uiteindelijk betekent  minder tijd investeren, minder strijd, minder hard werken, minder ‘drukte’ ervaren.
Maar  jouw inzet en tijdsinvestering zullen nodig zijn om jezelf naar een geheel nieuw niveau te brengen.

Als je niet bereid bent om je tijd te investeren in het proces, is het traject niet voor jou.

Mail even naar hello@merisag.com en er wordt z.s.m contact met je opgenomen! We kunnen dan eventueel een korte kennismakingscall inplannen.