Lieve woorden

” De sessie vond ik vooral ontzettend interessant, leerzaam, ontdekkend en ookal was mijn reis zichtbaar en hoorbaar intens, voelde het voor mij als bevrijding, opluchting en (h)erkenning van dat wat ik al weet maar zelf niet meer bij weet te komen. Ik (en mijn lichaam) kijken er naar uit dit vaker te mogen ervaren en beleven. Bevrijding, ontlading, ontspanning, zijn de spanning van het onbekende alles waard. Ik zou het daarom aan iedereen aanbevelen, dit is de weg, dit is de manier. ” 

Wendy

” Ik vond de sfeer heel veilig en vertrouwd, het was ook fijn dat jullie van tevoren alles heel zorgvuldig doorliepen en uitlegden zodat iedereen wist wat we konden verwachten. Tijdens de sessie gaven jullie geruststelling of juist aanmoediging waar dat nodig was, het voelde daardoor echt alsof ik veilig was en het niet alleen hoefde te doen.” 

- S.

” De combinatie van breathwork en hypnose zorgt ervoor dat je net dat laagje dieper kunt gaan. Zodat ik mijn overtuigingen echt kon transformeren. Ze heeft een hele fijne stem en bied een veilige plek waardoor ik mij durfde te openen voor mijn onbewuste.
Voor iedereen die graag overtuigingen wil shiften is dit dus een dikke aanrader! “

Eefke Rienstra

Ik kwam bij Merisa met het verlangen meer innerlijke rust te ervaren waardoor ik met meer zelfvertrouwen kan bouwen aan mijn bedrijf. Dankzij de hypnobreath sessie heb ik heel helder gekregen wat ik nodig heb om daar te komen. Daarnaast was het stuk ademwerk heel fijn om gedachten los te krijgen en voelde ik me na de sessie mentaal zoveel lichter.
Ik wil dit, en Merisa in het bijzonder, eigenlijk aan iedereen aanbevelen die met persoonlijke groei bezig is en zichzelf beter wil leren kennen. Of je nou wel of geen business hebt, dit is zo een mooie manier om jezelf te ontmoeten.

TESSA KAMP

” Ik vond de hypnose ook erg bijzonder. Ik heb oude (niet door mijzelf gevormde) patronen ontdekt en ander gedrag ervoor in de plaats gezet.  Ook het besef dat het in mijzelf zit dus ook na de sessie voldoende bagage om op eigen houtje verder te gaan. “

T.

” Ik heb heel veel aan elke workshop & coach-sessie die ik bij Merisa heb gevolgd! Ze gaat op een erg liefdevolle en toegankelijke wijze direct naar de kern. De combinatie van diepgang, spiritualiteit en praktisch & efficient stappen maken trekken mij erg aan. Heel fijn & waardevol, dankjewel Merisa!

JOSJE HELMOND

” Ik heb in een maand tijd stappen gemaakt, die ik anders niet zo snel had gemaakt. Dankzij Merisa haar duwtje in de rug en het gevoel van vertrouwen wat ze mij gaf is me dat toch gelukt. Merisa kan door haar manier van coachen precies de juiste snaar raken, waardoor je gelijk shifts maakt. Ik ben zo gewoon veel meer van angst in vertrouwen gekomen. Ze is verder goed bereikbaar en ook tussendoor kon ik mijn vragen nog aan haar stellen. “

ANGELIQUE STEEN

Ik kan amper bijhouden wat ik allemaal gemanifesteerd heb sinds money mindset, ons gesprek en Human Design. Dankbaar voor <3

JESSIE HELMOND

Wauw amazing! Nog nooit zo’n duidelijke, overzichtelijke en concrete tips gekregen over de LOA! <3 Dit was waar ik naar op zoek was de laatste tijd. Ik kan het nu met nog meer vertrouwen gaan toepassen.

JANNEKE