Subliminals / audio

Unlock de geheime krachten van je mind om je doelen te bereiken

Je mind is een zeer krachtig iets, en het zijn je gedachten die bepalen hoe je handelt en hoe je door het leven gaat. Alles wat je op dit moment doet en waar je ook bent in je leven, is het resultaat van je gebruikelijke manier van denken en handelen. 

Jij hebt de kracht om een ​​ongelooflijk verschil in je leven te maken. De grote Amerikaanse psycholoog William James zei: “Human beings by changing the inner attitudes of their minds, can change the outer aspects of their lives”.  Als je je gedachten kunt veranderen, dan kun je jezelf op een kernniveau veranderen en de kwaliteit van leven drastisch verbeteren.

Je hersenen bestaan ​​uit honderd biljoen neurologische verbindingen. Dat zijn meer verbindingen dan er sterrenstelsels in het heelal zijn! Einstein schatte dat we maar een klein deel van onze hersenen gebruiken, ongeveer 10%. Subliminals bevatten de toegangscodes voor de overige 90%.

Hoe werken subliminals?

Subliminals zijn geluiden die worden afgespeeld op een niveau dat je niet bewust kunt horen, maar dat je onderbewustzijn wel kan waarnemen.

Subliminals zijn affirmaties die je bewuste geest omzeilen en rechtstreeks naar je onderbewustzijn gaan. Deze verborgen positieve affirmaties zijn ingebed in de muziek, net onder je gehoorniveau. Omdat je bewuste geest zich niet bewust is van de subliminale suggesties, kan het geen weerstand bieden. Weerstand die je tegenhouden in het behalen van je doelen.

Wanneer jij bijvoorbeeld iedere dag de affirmatie: ‘ Ik ben rijk‘ opschrijft, maar je constant denkt ‘Ik voel me eigenlijk arm, omdat ik geen cent te makken heb‘  zul je dus nooit je doel behalen.

Tijdens het luisteren van een subliminal zal je bewuste geest alleen muziek horen… maar er gebeurt veel meer achter de schermen! Door herhaaldelijk te luisteren, begint je onderbewustzijn de verborgen suggesties (affirmaties) als waarheid te accepteren. Dag na dag wordt het zo makkelijker om je doelen te bereiken, omdat je nu de krachtbron hebt aangeboord: je onderbewustzijn!

Info

Omschrijf tijdens het bestellen in de notities je emailadres of instagram account. 
Ik neem binnen 24 uur contact met je op om je wensen/doelen te bespreken.

Levertijd
5-7 werkdagen (gemiddeld 4 dagen)

Voorwaarden
– Je ontvangt 1 subliminal audio
– Een subliminal bevat 1 thema naar keuze
– Een subliminal is een gepersonaliseerde file, met jouw naam erin verwerkt.
– Alle affirmaties zijn afgestemd op de taal van het onderbewustzijn (o.a. gevoelsniveau, visualisatie, zintuigen, emoties etc.)
– Ik gebruik in mijn formule minimaal 20 gespersonaliseerde affirmaties
– Ik gebruik de jij- en de ik-vorm + je naam
– Luister met koptelefoon
– Luister minimaal 28 dagen achter elkaar
– Drink voldoende water, wanneer je bezig bent met het herprogrammeren van je onderbewuste

Meest gestelde Subliminal vragen

SubliminalS zijn ontworpen om het bewuste verwerkende deel van je hersenen te omzeilen en het onderbewuste direct te bereiken. Je bewuste geest zal alleen de maskerende geluiden horen terwijl er achter de schermen ingrijpende veranderingen plaatsvinden.

Iedere track is opgebouwd uit:

 • simpele achtergrond muziek (ontspannend of high vibe)
 • minimaal 4 affirmatie/suggestie tracks
 • iedere affirmatie track bestaat uit minimaal 20 positieve suggesties. 
 • alle suggesties zijn afgestemd op de taal van het onderbewuste (gevoelsniveau, zintuigen, visualisatie etc.)
 • ik gebruik de jij- en de ik-vorm. 
 • gepersonaliseerde subliminals ontvangen tracks met hun naam erin verwerkt.
Jazeker! Er zal tal van onderzoeken gedaan die de effecten van subliminal berichten bewijzen.

Hieronder een paar linkjes naar onderzoeken die de afgelopen 30 jaar zijn uitgevoerd naar subliminals:
 

Zorg ervoor dat je je  comfortabel en ontspannen voelt tijdens het luisteren. Subliminals werken het beste als de geest ontspannen is.

Hoe lastig het soms ook is.. probeer de uitkomst en het HOE los te laten. Vraag je niet constant af of het gaat lukken en wanneer je resultaten gaat zien. Stel.. je richt je bijvoorbeeld op het thema geld. En iedere keer wanneer je hebt geluisterd, vraag je jezelf af of het al werkt en wanneer je resultaten gaat zien.. Dan richt je je eigenlijk op het feit dat je nog GEEN geld hebt. Je richt je dus op hetgeen wat je niet wilt. En zoals de natuurwetten zeggen: ” Waar je je aandacht op richt, groeit. ”
Je zult dan alleen nog maar meer aantrekken van wat je juist niet wilt. In dit geval dus een gebrek aan geld. 

 • Luister gericht met koptelefoon en maak het onderdeel van een dagelijkse routine of ritueel.
 • Zet ze aan op de achtergrond terwijl je aan het opruimen bent. 
 • Zet intentie voordat je gaat luisteren.
 • Koppel je subliminal aan andere manifestatietechnieken, zoals visualiseren/journalen etc.
 • Maak een visionboard met hetzelfde thema als je subliminal en kijk hiernaar terwijl je luistert
 • Maak het luisteren naar subliminale klanken onderdeel van je dagelijkse leven en maak je niet al te veel zorgen over het onmiddellijk zien van resultaten. Sommige subliminals kunnen echt tijd kosten, en hoe meer ontspannen je aanpak is, hoe beter en sneller veranderingen zullen plaatsvinden.

Jazeker , subliminals zijn een veilige en krachtige technologie voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Ik gebruik alleen positieve en versterkende subliminale affirmaties/suggesties in al mijn audio’s.

Let echter op!
Op internet (Youtube) zijn honderden subliminals te vinden. Er zijn helaas ook mensen die hier misbruik van maken. Zo zitten er bijvoorbeeld negatieve suggesties in de opnames, die wel degelijk schade kunnen aanbrengen. Doe dus onderzoek en luister niet alles zomaar wat je tegenkomt! Check altijd of de maker bijvoorbeeld reviews heeft van andere diensten o.i.d.

Daar kunnen veel redenen voor zijn, de meest voorkomende zijn onderbewuste blokkades, die uw algehele welzijn beïnvloeden. Wees je bewust van je blokkades en ga op onderzoek uit. Welke rol had dit thema bijvoorbeeld in je familielijn? En kan het zijn dat je blokkades en patronen hebt overgenomen van je ouders/voorouders? 
Doorbreek deze patronen en blokkades door bijvoorbeeld familieopstellingen, hypnotherapie of breathwork.

Het kan ook zijn dat je niet zoveel luistert als nodig is om zichtbare resultaten te krijgen.

Of je luistert naar te veel verschillende audio tegelijk. Blijf in dat geval consistent en concentreer je op slechts één doel en subliminal totdat je de gewenste resultaten hebt.

Stuur me even een berichtje, ik help je graag te ontdekken waar de blokkade zit!