Subliminals / audio

Unlock de geheime krachten van je mind om je doelen te bereiken

Je mind is een zeer krachtig iets, en het zijn je gedachten die bepalen hoe je handelt en hoe je door het leven gaat. Alles wat je op dit moment doet en waar je ook bent in je leven, is het resultaat van je gebruikelijke manier van denken en handelen. 

Jij hebt de kracht om een ​​ongelooflijk verschil in je leven te maken. De grote Amerikaanse psycholoog William James zei: “Human beings by changing the inner attitudes of their minds, can change the outer aspects of their lives”.  Als je je gedachten kunt veranderen, dan kun je jezelf op een kernniveau veranderen en de kwaliteit van leven drastisch verbeteren.

Je hersenen bestaan ​​uit honderd biljoen neurologische verbindingen. Dat zijn meer verbindingen dan er sterrenstelsels in het heelal zijn! Einstein schatte dat we maar een klein deel van onze hersenen gebruiken, ongeveer 10%. Subliminals bevatten de toegangscodes voor de overige 90%.

Hoe werken subliminals?

Subliminals zijn geluiden die worden afgespeeld op een niveau dat je niet bewust kunt horen, maar dat je onderbewustzijn wel kan waarnemen.

Subliminals zijn affirmaties die je bewuste geest omzeilen en rechtstreeks naar je onderbewustzijn gaan. Deze verborgen positieve affirmaties zijn ingebed in de muziek, net onder je gehoorniveau. Omdat je bewuste geest zich niet bewust is van de subliminale suggesties, kan het geen weerstand bieden. Weerstand die je tegenhouden in het behalen van je doelen.

Wanneer jij bijvoorbeeld iedere dag de affirmatie: ‘ Ik ben rijk‘ opschrijft, maar je constant denkt ‘Ik voel me eigenlijk arm, omdat ik geen cent te makken heb‘  zul je dus nooit je doel behalen.

Tijdens het luisteren van een subliminal zal je bewuste geest alleen muziek horen… maar er gebeurt veel meer achter de schermen! Door herhaaldelijk te luisteren, begint je onderbewustzijn de verborgen suggesties (affirmaties) als waarheid te accepteren. Dag na dag wordt het zo makkelijker om je doelen te bereiken, omdat je nu de krachtbron hebt aangeboord: je onderbewustzijn!

Info

Omschrijf tijdens het bestellen in de notities je emailadres of instagram account. 
Ik neem binnen 24 uur contact met je op om je wensen/doelen te bespreken.

Levertijd
5-7 werkdagen (gemiddeld 4 dagen)

Voorwaarden
– Je ontvangt 1 subliminal audio
– Een subliminal bevat 1 thema naar keuze
– Een subliminal is een gepersonaliseerde file, met jouw naam erin verwerkt.
– Alle affirmaties zijn afgestemd op de taal van het onderbewustzijn (o.a. gevoelsniveau, visualisatie, zintuigen, emoties etc.)
– Ik gebruik in mijn formule minimaal 20 gespersonaliseerde affirmaties
– Ik gebruik de jij- en de ik-vorm + je naam
– Luister met koptelefoon
– Luister minimaal 28 dagen achter elkaar
– Drink voldoende water, wanneer je bezig bent met het herprogrammeren van je onderbewuste