Wat is hypnobreath?

Wat is hypnobreath?

HypnoBreath is een unieke methode, waarbij breathwork wordt gecombineerd met hypnose. We gebruiken ademwerk om in je lijf te komen, te ontspannen en energetische- en emotionele blokkades op te lossen. Vervolgens werken we tijdens een hypnose aan een thema waar jij op dat moment mee rondloopt EN herprogrammeren we je onderbewuste voor succes. #futurevisioning

Waar kan hypnobreath bij helpen?

Hypnobreath kan helpen bij elk probleem waarvan je denkt dat het een blokkade voor je is. De mind werkt op “oude software” die in de leeftijd van 0-7 in je onderbewustzijn was geprogrammeerd (conditionering door je opvoeding/omgeving etc.) hypnose helpt je “die software” bij te werken (net als je computer of telefoon). Zie het als een upgrade voor je mind!

Ondernemers komen o.a. bij mij voor de volgende thema’s:

– meer (zelf)vertrouwen
– geldblokkades
– inzichten ontvangen
– trauma-release
– faalangst
– paniekaanvallen
– innerlijk kind heling
– ideale klanten aantrekken
– doelen sneller behalen
– manifesteren

Online of offline?


In principe geef ik alle sessies online. Mocht je offline begeleid willen worden, dan kan dit onder bepaalde voorwaarden in Amsterdam.

Online sessies werken net zo goed als offline sessies. Soms werkt een online sessie nog beter, omdat je in je eigen veilige en vertrouwde omgeving eerder ontspant. Je hebt alleen een ruimte nodig waar je niet gestoord kan worden en een computer met camera en  koptelefoon. Verder vinden de sessies via Zoom plaats. De link ontvang je via de mail.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Een sessie begint altijd met een intakeformulier. Hier kun je je hulpvraag zo gedetailleerd mogelijk omschrijven, zodat ik je goed kan begeleiden.  

Vervolgens meeten we elkaar via Zoom voor de sessie. Ik begeleid je door een aantal ademhalingsoefeningen heen op muziek, waarna ik je verder begeleid in een hypnose. 

Tijdens de hypnose kunnen we verschillende kanten op, dit hangt af van je hulpvraag. 
Meestal gaan we door middel van regressie, terug naar de oorzaak van het ‘probleem’ en je huidige overtuigingen. Vervolgens richten we ons op future pacing. We programmeren je brein voor succes en jouw ideale toekomst.

Je ontvangt een gepersonaliseerde audio opname die je 28 dagen achter elkaar dient te luisteren.

Hoe voelt hypnobreath?

Tijdens het breathwork gedeelte, zal de energie in je lichaam voelbaar gaan stromen. Je kunt het kouder krijgen of warmer. Som ervaar je tintelingen in je lichaam of verkrampingen. Sommige deelnemers zien kleuren of krijgen inzichten/visioenen. Anderen voelen een diepe rust en ontspanning, vrij van gedachten.

Iedere sessie is anders en je ervaringen kunnen dus ook per keer verschillen.

De hypnose voel alsof je in een ontspannen toestand bent, net als een diepe meditatie. Ken je het fenomeen, waarbij je een route aflegt die je dagelijks fiets/rijdt en opeens denk je: ‘Ben ik alweer hier??’ Op dat moment was je zo afgedwaald, dat je in een soort trance-staat was. Dit is een vergelijkbare hypnotische staat. Je bent ‘afwezig’ in je mind, maar tegelijkertijd wel alert! 
Sommige mensen ervaren tijdens een sessie ook zware armen of tintelende vingers, en sommigen voelen lichamelijk helemaal niets. Iedereen is anders en als je meerdere sessies hebt, zal elke sessie hierbij waarschijnlijk ook anders aanvoelen.

Je hebt de hele tijd de volledige controle. Je kunt niet gedwongen worden iets te doen wat je niet wilt, en je kunt niet tegen je wil in hypnose worden gebracht.

Wanneer 'werkt' het?

Ook hierbij geldt: iedereen is anders – ik heb een aantal klanten gehad die onmiddellijk wisten dat er een enorme interne verschuiving heeft plaatsgevonden en die helemaal excited uit de sessie kwamen. Sommige cliënten voelen zich na een sessie eerst wat  lusteloos en beginnen daarna geleidelijk verschuivingen te voelen.

Voor iedere klant geldt dat je de tijd moet nemen om alles te integreren. Neem dus geïnspireerde actie en ga aan de slag met de oefeningen/opnames, dit zal het proces versterken en versnellen!

Waar je ook bent in je reis, je sessie zal je ongelooflijk veel inzicht en begrip geven – waarbij bijna al mijn cliënten zeggen dat ze zich ‘lichter’ voelen na een sessie.